1. Voit hyvällä omalla tunnolla viettää joulun sohvannurkassa, toisessa kädessä punkkulasi ja toisessa kädessä konvehtirasia, tukka sotkunutturalla ja joululahjaksi saatu jumpin päällä, kun ei tarvitse edustaa poikaystävän käsipuolessa kaikenmaailman mummonserkunkaimanpikkuveljen perhepäivällisillä.

2. Sinun ei tarvitse jakaa jouluherkkuja kenenkään muun kanssa!

3. Sinun ei myöskään tarvitse stressata jos sen kolmen päivän joulumättäämisen jälkeen turvottaa pikkusen.

4.  Voit hyvällä omallatunnolla syödä pitkin päivää kinkkua ja suklaata ja pipareita yms. ilman pelkoa, että oksennat lakanoihin, kun poikaystävä vaatii joulun kunniaksi poskeenottoa.

5. Sinun ei tarvitse ikävystyä neljän seinän sisällä koko joulua tuijotellen poikaystäväsi ja sukulaistesi naamoja, vaan voit soittaa lempparitytöillesi ja lähteä baariin!

6. Säästät rahaa joululahjahankinnoissa. Kavereille kelpaa joululahjaksi kotiviini, vanhemmille kelpaa joululahjaksi itsetehty joululimppu ja pikkusisarukset saa tänä jouluna liian pieneksi käyneitä vaatteita...

7. Tapsadarra eli tapaninpäivä krapulassa. Sinkkuna saat viettää elämäsi parhaan krapulapäivän; jatka joulumättäämistä vielä tapsadarrassa, katso sinkkutyttöjen tv-ohjelmia ja -sarjoja (esim. Sinkkuelämää ja Bridget Jones), nuku, soittele tyttöystävillesi mitä helvettiä eilen tapahtui -puheluita, haise, ja syö vähän lisää.

+ Ja koska säästit miljoonia joululahjahankinnoissa, voit hyvällä omallatunnolla juoda muutaman oluen enemmän joulupäivänä baarissa! 

Maailman parasta joulua kaikille sinkkutytöille ja ihan semikivaa joulua ei-niin-sinkkutytöille!